Ajuntament de reus

Avisos!


Afectacions del recorregut de les línies del transport urbà de la ciutat de Reus amb motiu de les obres per la renovació de la xarxa de sanejament al Pg. Prim.

Àmbit: Pg. Prim (tram pujada) des de Pl. Pastoreta a Camí de Riudoms

Des del dilluns, 10 d’octubre, fins a finalitzar les obres.

Recorregut alternatiu:

L11 (direcció Oques): Recorregut alternatiu des de la parada “Vidal i Barraquer 1” per Cr. Pere Cerimoniós, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans, Av. Dr. Vilaseca fins a la Pl. Oques.

L20 (direcció Oques): Recorregut alternatiu des de la parada “Piscines Municipals 1” per Av. Països Catalans, Av. Dr. Vilaseca fins a Pl. Oques.

L21 (direcció Oques): Recorregut alternatiu des de la parada “Fund. Rosa Maria Vivar 1” per Av. Països Catalans, Av. Dr. Vilaseca fins a la Pl. Oques.

L60 (direcció Oques): Recorregut alternatiu des de la parada “Estació d’Autobusos 1” per Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans, Av. Dr. Vilaseca fins a la Pl. Oques.

Parades anul·lades: Riudoms 1, Mare Molas 1, Vilafortuny 1, Pare Manyanet 1, Misericòrdia 1, Fund. Rosa Maria Vivar 1, Sant Bernat Calbó 1, Miami 1, Pere el Cerimoniós 1, Vidal i Barraquer 1, Greco 1, La Salle 1, Pastoreta 1, Pg. de Prim 1, Font de Rubinat 1, Pg. de Sunyer 1.

Tota  planificació de servei pot patir alteracions imprevistes, disculpeu les molèsties.

Parada “Mas Carpa” fora de servei

Amb motiu de les obres a la Ctra. Tarragona, la parada “Mas Carpa”, estarà fora de servei fins a la finalització de les obres.

Parada propera: Av. de Tarragona

Disculpeu les molèsties.

El Bus en temps real al teu mòbil


Descarrèga l'app

Segueix-nos!


Prevenció COVID-19