Bus gratuït durant una setmana per promocionar l’ús del transport públic entre els alumnes d’institut.

12 set., 23

 

L’empresa municipal de transport públic, Reus Transport, està compromesa a fomentar l’ús del bus entre els estudiants d’institut de la ciutat. Amb l’inici del nou curs, del 18 al 22 de setembre, estarem celebrant la Setmana del Transport Gratuït per als estudiants. Durant aquests cinc dies, tots els estudiants podran gaudir de bitllets gratuïts per als seus viatges d’anada i tornada a l’institut. Aquesta iniciativa és fàcil d’usar, ja que els bitllets estaran disponibles a través de codi QR o de l’app de Reus Transport..

Volem fer que l’ús del transport públic sigui encara més accessible i convenient per als estudiants de secundària, batxillerat i formació professional. Així que, cada estudiant d’institut de la ciutat rebrà un punt de llibre que conté un codi QR per a la setmana del 18 al 22 de setembre. Aquests codi QR per al viatge, del 18 al 22 de setembre, d’anada (vàlid de 7 a 9 del matí) i un altre per al viatge de tornada (vàlid entre les 1 del migdia i les 6 de la tarda).

Línies de bus per viatjar als instituts:

A més de les línies convencionals de bus, Reus Transport ofereix tres línies específiques per als instituts, conegudes com Línies Instituts. La L40 i la L41 funcionen durant el curs escolar de 7:30 a 8:30 del matí. La tercera línia, la L42, ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, amb horaris de matí i migdia, en dies feiners durant tot l’any. Les línies L10, L33 i L50 també tenen parades prop dels instituts més allunyats del centre.

Targetes per viatjar

Targeta de Reus Transport Jove:

Per als estudiants que utilitzen amb freqüència el transport públic, Reus Transport ofereix la Targeta Tjove, una targeta personal i intransferible que permet emmagatzemar fins a 5 recàrregues de 10 viatges cadascuna a un preu de 6,15 euros per recàrrega (3,15€ fins al 31 de desembre). Aquest abonament ofereix el transbord gratuït entre línies diferents durant una hora i 15 minuts. Les targetes i les recàrregues estan disponibles al Casal de Joves La Palma.

 

 

 

Targeta ATM T16

La T16 és un títol de transport unipersonal i gratuït, que permet als infants d’entre 4 i 16 anys fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifaria a la qual resideixen, en tots els models de transports integrats. Es pot fer la sol·licitud de la targeta telemàticament en l’Autoritat Territorial del Camp de Tarragona (ATM Camp de Tarragona).

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per experimentar la comoditat del transport públic i contribuir a la sostenibilitat de la nostra ciutat. Fomentar l’ús del bus és una manera excel·lent de reduir la congestió del trànsit i protegir el nostre medi ambient. Junts, podem fer que Reus sigui una ciutat més sostenible i connectada.