Targeta Serveis Socials T10 tarifa reduïda

Targeta de transport públic municipal destinada a aquells usuaris que tenen reconegut un % de discapacitat major o igual al 33%, o aquells usuaris que reuneixen els requisits de les bases establertes pel departament de Benestar de Serveis Socials de l’Ajuntament de Reus i que consten empadronats al municipi.

Amb un preu de 4,7€ (2,35€ a partir de l’1 de gener de 2024), aquesta targeta és personal i intransferible. És vàlida a partir de la data d’expedició. Cal validar la targeta cada vegada. La targeta emmagatzema com a màxim 5 recàrregues de 10 viatges cadascuna a realitzar en un termini de 90 dies consecutius a partir de la data de la primera validació de cada recàrrega i fins a la seva data de caducitat. La targeta permet transbord gratuït entre línies diferents durant 1 hora i 15 minuts.

El personal de Reus Transport pot comprovar la correcta acreditació de l’usuari d’aquesta targeta. En cas de pèrdua o deteriorament, cal abonar l’import d’una nova targeta segons les tarifes vigents en cada moment.

La targeta tindrà una validesa de 4 anys. Part del cost del viatge és finançat per l’Ajuntament de Reus.

El preu del suport es gratuït, però en cas de pèrdua costarà 6 euros.

INFORMACIÓ I TRAMITACIÓ:

Per obtenir-la cal adreçar-se a les oficines de Reus Transport (edifici Mercat Central, carrer de Sardà i Cailà s/n, 2a planta), acompanyat del teu DNI, la targeta acreditativa de la discapacitat i recorda que cal estar empadronat/da a Reus.