Ajuntament de reus

Al servei del ciutadà

separadorG

Puntualitat, eficacia i comoditat

cochera420Des del seu naixement, Reus Transport ha posat a disposició dels ciutadans i les ciutadanes de Reus un transport públic municipal puntual, eficaç, còmode i fiable.

Des de l’Ajuntament continuem treballant per mantenir i millorar aquest servei i per convertir-lo en l’eina fonamental de mobilitat a la ciutat de Reus.

L’aposta de l’Ajuntament de Reus pel transport públic ha donat uns resultats més que positius. La societat municipal Reus Transport Públic funciona amb un bon rendiment. La gran quantitat d’usuaris que diàriament agafen l’autobús per moure’s d’un costat a l’altre de la ciutat ens ho confirma.

El nostre personal està immers en un procés de formació continuada, la finalitat bàsica de la qual és la millora constant del servei per als nostres clients i usuaris.

separadorBseparadorG

Flota de vehicles: equipament i manteniment

En l’equipament dels nous autobusos, cal destacar l’aire condicionat i el sistema “d’agenollament” que permet que, en arribar a la parada, el vehicle s’inclini de costat fins que el seu pis és a la mateixa altura que l’andana. Això, i el fet que el pis del vehicle no té cap escala, permet una facilitat d’accés total.

BUS2

Diàriament, l’equip de manteniment de Reus Transport vetlla per la neteja interior i exterior dels vehicles, de manera que cada dia, en començar el servei, els nostres autobusos semblen sortits de fàbrica. En les nostres instal·lacions els vehicles són sotmesos també al manteniment de la part mecànica i de la carrosseria.

flota900paginaInterior

INTERIOR