Ajuntament de reus

L’empresa municipal de transport urbà, Reus Transport, torna a posar en marxa la Línia 34, creada la temporada passada per unir el centre de la ciutat amb l’Estadi municipal tots els dies que el CF Reus Deportiu jugui a casa. Enguany la línia es posa en marxa el diumenge 27 d’agost, el primer dia que el CF juga a casa.

La Línia 34 tornarà a funcionar a partir de diumenge, coincidint amb el derbi Reus-Nàstic, el primer partit de lliga que el CF Reus juga a casa i estarà vigent tota la temporada, fins al juny de 2018. A més, la nova línia també estarà operativa els dies de partit que hi pugui haver entre setmana. Com la temporada passada, la Línia 34 sortirà de la plaça de les Oques i anirà fins a l’Estadi pel Camí de l’Aleixar i la carretera d’Alcolea. El servei es farà amb un autobús amb capacitat per a 90 places.

El regidor i president de Reus Transport, Marc Arza, afirma: «la tornada de la línia específica per anar a l’Estadi els dies de partit i, per tant, de més afluència de públic a la zona, s’emmarca en la voluntat del govern de millorar la mobilitat a la zona i arran de la bona experiència de la temporada passada.»