Ajuntament de reus

Tmes FM FN Diari de Tarragona fotoAquest 2016 Reus Transport no modifica cap de les tarifes vigents: el bitllet senzill és manté a 1,25 euros, el mateix import des de 2013. L’altra novetat d’enguany és la creació de dos abonaments amb bonificacions del 20% per a les famílies nombroses i les famílies monoparentals. Pel que fa al nombre de viatgers, Reus Transport ha tancat 2015 amb més de 2,4 milions de viatgers, un 3,6% més que l’any anterior.

Reus Transport, l’empresa municipal que presta el servei de transport urbà a la ciutat, encara 2016 amb les tarifes congelades. Així, el bitllet senzill es manté en 1,25 euros per quart any consecutiu; el títol de transport del servei especial a l’Aeroport es queda en 3 euros i l’abonament més utilitzat, la targeta de 10 viatges, costa 7,90 euros.

Títols de transport i targetes de Reus Transport:

  • Bitllet senzill: 1,25 euros.
  • Bitllet senzill servei especial Aeroport de Reus: 3,00 euros.
  • Targeta de 10 viatges, T-10: 7,90 euros (Multipersonal, 10 viatges en un període màxim de 3 mesos, aquest preu suposa un descompte del 37% en relació al bitllet senzill).
  • Targeta 10/30: 6,85 euros. (Unipersonal, 10 viatges amb un interval de 30 dies, amb un descompte respecte al bitllet senzill del 45%).
  • Targeta TMes: 29,50 euros. (Unipersonal, viatges il·limitats en un màxim d’un mes).
  • Targeta T365: 265,50 euros ((Unipersonal, producte amb caràcter anual, dirigit a aquells col·lectius que fan un ús intensiu del transport urbà. El pagament es pot fraccionar en dos pagaments).

Nous abonaments per a les famílies
Dins del catàleg de Reus Transport per al 2016, destaca l’entrada en funcionament de dues targetes destinades a bonificar el preu del transport urbà a les famílies:

  • Targeta TMES Famílies Nombroses / Famílies Monoparentals Règim general: amb un preu de 23,60 euros, aquest títol de transport unipersonal permet fer viatges il·limitats en el termini màxim d’un mes. Està destinada a aquells usuaris que formen part d’una família nombrosa o família monoparental de règim general. Té una bonificació del 20% respecte a la TMes. Règim general: un o dos ascendents amb tres fills o més (menors de 21 anys o fins als 25 anys inclosos, si estudien o conviuen amb la família).
  • Targeta TMES Famílies Nombroses / Famílies Monoparentals Règim especial: amb un preu de 14,75 euros, aquest títol de transport unipersonal permet fer viatges il·limitats en el termini màxim d’un mes. Està destinada a aquells usuaris que formen part d’una família nombrosa o família monoparental de règim general. Té una bonificació del 50% respecte a la TMes. Règim especial: cinc infants o més, o els supòsits que marca la normativa.

Per obtenir qualsevol d’aquestes noves targetes cal adreçar-se a les oficines de Reus Transport (edifici Mercat Central, carrer de Sardà i Cailà s/n, 2a planta) amb el carnet de família nombrosa o monoparental que atorga la Generalitat de Catalunya. Les noves targetes per a famílies nombroses i monoparentals s’hauran de renovar cada any, tot i que les recàrregues es poden fer en qualsevol punt de venda de la xarxa –quioscos de premsa.

 

Tmes FM FN Diari de Tarragona 25

Fanoc