Ajuntament de reus

Imagen1El proper dissabte 25 d’octubre es cel.lebra a firaReus un event de Google organitzat pel grup local GDG Tarragona (Google Developer Group Tarragona) i anomenat DevFest, que consisteix en una jornada per a desenvolupadors sobre tecnologies Google (principalment de la plataforma mòbil Android) amb la finalitat d’adquirir coneixements, fer networking i participar en una mena de marató de programació anomenada hackathon.

En aquesta ocasió, ReusTransport participarà en el “Hackathon Reus” patrocinant la elaboració de l’aplicació (App) de Reus Transport per a rellotges intel·ligents (smartwatches), com una extensió de la renovada aplicació que publicarem les properes setmanes.

Els rellotges intel·ligents que ja comencem a veure pel carrer són petits complements dels telèfons i permeten obtenir informació amb un cop d’ull sense haver de treure el terminal de la butxaca. És en aquest punt que sembla interessant disposar del temps d’arribada de l’autobús a una parada amb un simple gest de canell.