Ajuntament de reus

BarraquesInterior 14Amb motiu del nou concurs de les Barraques 2014 , s ‘amplia  el servei  de transport urbà de la línia 20, el servei  es cada hora  i no  es gratuït.

.
Aquest divendres, dia 20 de juny, i aquest dissabte, dia 21, atuaran els grups finalistes del concurs Reussona a les Barraques de Reus, al Parc de la Festa. Des de fa unes edicions, els grups finalistes del concurs de música jove Reussona actuen durant dues de les nits en què s’organitzen els concerts de Barraques i comparteixen cartell amb els altres intèrprets de la programació.

Enguany, els grups finalistes de Reussona 2014 que tenen programades actuacions són Ivory, Poker’s i Rafa Olmo y la Alquimia el divendres dia 20 de juny a partir de les 21:30h i el dia 21 de juny a partir de les 22h dels grups The Krav Maga, Cheslongkings i Nor7e. Tot ells escollits pel jurat d’aquest certamen i també pel vot popular que es va organitzar i que va recollir més de 1.500 vots.

El dissabte, 21 de juny, el jurat anunciarà qui ha estat el guanyador d’aquesta edició i per tant qui s’endurà els 1.500 euros del primer premi. El segon classificat obté un premi de 900 euros i el tercer de 600 euros. La resta de grups reben tres mencions especials de 300 euros. També és novetat un premi de 200 euros per una banda amb integrants d’una edat no superior als 21 anys.

Aquest divendres també es comunicarà qui ha estat el guanyador de la subscripció gratuïta a Spootify sortejada entre tots els participants a la votació popular que es va realitzar a través de la web reussona.wordpress.com.