Ajuntament de reus

PAMIES A5 VICARIAL’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Transport, estrena el dilluns 23 de juny una nova parada de bus a la carretera de Salou, davant del carrer de la Vicaria, en direcció a Salou. La finalitat d’aquesta nova parada és fer que la Línia 10 s’aturi més a prop de les dues residències d’avis que hi ha al barri. El nou servei és fruit de les converses mantingudes amb l’associació de veïns de la zona.

.
Es tracta d’una prova pilot que funcionarà fins al 12 de setembre, quan s’estudiarà el grau d’utilització de la nova parada per determinar la continuïtat futura d’aquest servei a la Urbanització Pàmies.

.
Reus Transport ha realitzat un bustiatge als veïns de la urbanització per donar a conèixer el servei.

.
La nova parada s’emmarca en el paquet de noves mesures que ha implantat la companyia municipal d’autobuosos per cobrir millor les necessitats de la urbanització Pàmies en l’àmbit del transport públic.

.
El mes de setembre de 2013, Reus Transport va ampliar el servei de la Línia 11 en horari de tarda, una solució que dóna servei al CAP del Barri Fortuny i a la mateixa Urbanització Pàmies, atès que la Línia 10 fa el recorregut de baixada per la carretera de Salou.